Verano Market is een initiatief om de (lokale) maatschappij te steunen. Dit doen we zoals we door lokale creatievelingen en handelaren te steunen, maar we gaan zelfs nog een stapje verder.

Een gedeelte van de opbrengst zal namelijk geschonken worden aan een goed doel. Op de eerste editie van de Verano Market 2016 hebben we voor vzw Akindo gekozen. Deze organisatie organiseert al sinds 1966 vakanties voor sociaal kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat positieve vrijtijdsbestedingen een goede invloed hebben op hun persoonlijke ontwikkelingen. Daar zijn wij het absoluut mee eens!

De hele middag van de Verano Market staat in het teken van lokaal talent en ondernemerschap, waarbij zowel particulieren als bedrijven uit de omgeving hun (zelfgemaakte) hapjes, drankjes en producten zullen aanbieden. Zowel doorwinterde ondernemers als aanstormend (jong) talent, krijgen een plaats op onze zomerse beurs.

De editie in 2016 is doorgegaan in het Parochiehuis van Bocholt.
Voor de volgende editie is nog geen datum geprikt. Geïnteresseerde (lokale) ondernemers kunnen contact op nemen met de organisatie om een plaats te bemachtigen op de markt.

Klik HIER voor de foto’s van Verano Market 2016

Advertenties