Verano Fest is een mini-festival dat sinds de zomer van 2013 georganiseerd wordt in De Steen in Bocholt. Bij Verano Fest staat jong talent centraal, waarbij we kansen willen geven aan muzikale jongeren in verschillende genres. Het festival is dan ook volledig voor én door jongeren!

Dit jaar vindt Verano Fest plaats op zaterdag 29 augustus 2015 in De Steen in Bocholt, van 19u45 tot en met 03u00. De hele avond zullen verschillende jonge bands live het beste van zichzelf geven in de grote zaal.

Verano Fest wordt georganiseerd door 2 jonge meiden met een passie voor evenementen en communicatie. Beiden bezitten we groot enthousiasme, doorzettingsvermogen en een enorme vastberadenheid om overal een succes van te maken. Met Verano Fest willen wij jongeren een kans geven om hun muziek te kunnen delen met een publiek, op deze manier willen wij voor hen een opstapje zijn om hun muzikale passies te kunnen volbrengen. Hiermee willen wij publiek en muzikanten samenbrengen in een ontspannen en inspirerende sfeer, om zo een bijdrage te leveren aan het culturele landschap van Bocholt en omstreken.

Bent u overtuigd van ons concept? Door Verano Fest te sponsoren, helpt u ons om deze doelstellingen te realiseren, namelijk jongeren met een artistieke droom een eerste stap in de goede richting helpen zetten. Op deze manier sponsort u ook deze jongeren en het culturele landschap van de jongeren van Limburg!

Advertenties