Wij presenteren jullie met trots de allereerste editie van Verano Market, een zomerse beurs die volledig in het teken zal staan van lokale handelaren en lokaal talent!

Veranofest afficheKom op zaterdag 25 juni 2016 naar de Parochiezaal in Bocholt en ontdek de vele standjes van lokale ondernemers en jong talent die allerhande hapjes, drankjes en prachtige (zelfgemaakte) producten aanbieden! Na al dat rondstruinen kun je even uitblazen in een heuse Verano Lounge, waar je kunt genieten van verfrissende drankjes en lekkere hapjes.

Het volledige programma van deze dag zullen we hier in de loop van de komende weken plaatsen. Hou de website dus zeker goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alles wat er op Verano Market te zien zal zijn.

Tot dan!

Het Verano Fest Team

PRAKTISCH

Zaterdag 25 juni 2016
Van 13u00 tot 19u00
Parochiehuis
Kerkplein 12, Bocholt
Gratis inkom

Advertenties