Het team van #VeranoFest wenst je fijne feestdagen!Het is weer zo ver: het jaar zit er weer bijna op. Maar voordat we 2015 afsluiten en 2016 verwelkomen, breekt eerst nog één van de leukste periodes van het jaar aan: de kerstperiode!

Prachtig versierde kerstbomen, heerlijke diners, overal gezellige lichtjes, cadeautjes kopen en uitdelen aan vrienden en familie, kerstliedjes, op de radio,… De eindejaarsperiode brengt altijd gezelligheid met zich mee!

Daarom willen we jullie, in de sfeer van deze maand, ongelofelijke fijne feestdagen wensen! Dat deze maand (en alle andere maanden van het jaar!) gevuld mogen zijn met vreugde en geluk, omringd met vrienden en familie.

Samen gaan we een prachtig 2016 tegemoet, waarbij we jullie hopelijk weer op #VeranoFest16 mogen verwelkomen! Geniet van het eindejaar en tot in 2016!

Feestelijke groetjes van het Verano Fest team!

Advertenties