De band Solid werd gevormd toen Brian Lynch, echtgenoot van voormalig tennisspeelster Kim Clijsters, gevraagd werd om een tribute te brengen op Kim’s laatste match. Brian had gitarist Bjorn, bassist Bram en drummer Dries jaren daarvoor ooit ontmoet op een jamsessie. Vervolgens heeft hij hen gevraagd om mee te werken aan het lied voor Kim en de rest is geschiedenis. Daarna groeide de vriendschap en de chemie tussen de muzikanten en al snel repeteerden ze wekelijks en schreven ze elke repetitie nieuwe liedjes. Na slecht enkele maanden, begonnen de voorbereidingen voor hun eerste album al, welke nu in pre-productie is! Het doel van hun muziek is om de diepere kant van de mens te raken en om in te spelen op de menselijke emoties. Toen ze afgelopen april op Lokale Helden Bocholt speelden, wisten ze in ieder geval de harten van de bezoekers te veroveren. Er was niemand in het publiek die niet onder de indruk was van hun muziek.

Benieuwd of ze op Verano Fest net zo goed zullen spelen als ze eerder al op Lokale Helden Bocholt hebben gedaan? Kom dan zeker naar hun optreden luisteren om 23u00.

 

Advertenties