Ter ere van onze derde editie, organiseerden wij samen met oordoppen.be een mooie winactie!

Voor het tweede jaar op rij is Verano Fest een samenwerking aangegaan met Oordoppen.be. Voor onze derde editie hadden wij samen met hen een leuke winactie voor jullie: degenen die raadden hoeveel oordopjes er in de pot vaas zaten, maakten kans op een setje Noizezzz oordoppen.


De winnaar van deze actie is bekend! Ondertussen hebben we de inhoud van de vaas leeggemaakt en geteld en is de winnaar van deze actie bekend, namelijk Nick Lamerikx! Proficiat aan de winnaar, jij krijgt je persoonlijke setje kwalitatieve Noizezzz-oordoppen thuis toegestuurd!


Niet gewonnen? Zeker niet getreurd! Als je vòòr 28 augustus een bestelling plaatst op http://www.oordoppen.be ontvang je maar liefst 10% korting bij vermelding van de promotiecode “VERANO”. Op die manier heb jij toch nog een goed setje oordoppen voor een fijn prijsje, die je natuurlijk kunt gebruiken wanneer je naar Verano Fest komt!

Voor degenen die liever (nog) niet investeren in een duurder setje oordoppen zijn er op Verano Fest ook meer dan voldoende wegwerpbare oordopjes beschikbaar van Oordoppen.be!

Bij ons heeft dus niemand nog een excuus om zijn gehoororgaan niet te beschermen! ;)

Advertenties