Deze jonge Bocholter band, bestaande uit Laurens Neyens (zanger en gitarist), Jelle Meus (gitarist), Timothy Thora (bassist) en Dennis Cardinaels (drummer), heeft al een aantal geslaagde optreden op zijn naam staan. Zo speelden ze op 30 april van dit jaar op de allereerste versie van Lokale Helden Bocholt, een avond die mede mogelijk werd gemaakt door de organisatie van Verano Fest. Hier zetten ze een spetterend optreden neer met de ene voltreffer na de andere, zoals All Along The Watchtower van Jimi Hendrix en Scotty Doesn’t Know van de film Eurotrip. Als hun optreden op Verano Fest net zo goed is als dat op Lokale Helden Bocholt, dan zijn wij dubbel en dik tevreden!

Op 1 augustus zullen ze ook optreden op Peer Live dus ga daar zeker eens een kijkje nemen als je wilt weten wat deze mannen in hun mars hebben! (Vanaf 20u00 en helemaal gratis!)

Klik op de foto’s voor een impressie van hun voorgaande optredens:

The Puks staan om middernacht op het podium van Verano Fest.

Advertenties