2015 is het derde jaar waarin Verano Fest georganiseerd wordt door Sharon en Valerie in De Steen in Bocholt. Verano Fest wil een festival zijn dat jongeren kansen geeft om zich te ontplooien. Wij willen deze jongeren daarom een podium bieden waar ze het beste van zichzelf kunnen laten zien en hun publiek kunnen uitbreiden. Dit geldt in eerste instantie voor de bands, die we een kans willen geven om van hun muzikale passies werkelijkheid te maken in een inspirerende en ontspannen sfeer. In de tweede plaats geldt dit zeker ook voor de jonge grafisch ontwerpers die zich elk jaar over onze huisstijl buigen. Elk jaar vragen wij dan ook een ander jong talent die zijn beste grafische skills mag botvieren op onze poster, affiches en ander promomateriaal. Dit jaar is dat niemand minder dan Melissa Hellings, studente Grafisch Ontwerp aan de Mad Faculty Hasselt. Benieuwd naar de rest van haar werk? Neem dan zeker hier eens een kijkje!

Verano Fest 2015
De poster van #VeranoFest15 door Mellisa Hellings

 

Advertenties